Showcase Oct 2014

upload event
November 10th, 2011

23 Responses to “Aidonia – Wine Pon It, Bruk It Off – 630 Riddim (Preview)”

  • ignorant1 says: November 10th, 2011 at 9:30 am

    it nah play,,,,,

  • Billy Slaughter(J.O.P) says: November 10th, 2011 at 9:34 am

    it nah play pon yah ..but mi hear and it ago maddddddddd!! yu see dat!! j.o.p dat!!

  • MrGaza17 says: November 10th, 2011 at 9:43 am

    yea it nah play. how much time didi aguh affiliate wit dis 6:30 suppm. dis ah di 3rd time mi ah see it now and di fags dem seh kartel recycle lyrics. and didi deven mek up dat line enuh. ah one soca artist him teef it from

  • MrGaza17 says: November 10th, 2011 at 9:46 am

    if soca man nuh shit dem cyah nyam lol. memba addi seh trini ah him home so now didi waan jump pon trini ting. dis man find any way to leach offa addi hahahahaha who nuh like dat guh suk off

  • Billy Slaughter(J.O.P) says: November 10th, 2011 at 10:38 am

    if micheal jackson didnt shit fagtel could’nt nyam dwllllllllllllllll

  • mobay_sparta_links says: November 10th, 2011 at 12:57 pm

    Aidonia a teck program from corey a him tell sonia fi sing bay gyal chune cause kartel dweet an lock all di woman fans sonia gyal chune dem sound the same. A matter of time yhh star her him a sing bout freaky gyal lmao wah hapn to yaad fag rum it nah sell?

  • cj says: November 10th, 2011 at 1:53 pm

    it na work mi ago on u tube!

  • MrGaza17 says: November 10th, 2011 at 10:39 pm

    mi neva seh everyting bout kartel is original suh yuh argument nah guh noweh. ah unu love gwaan like seh only kartel recycle lyric n rae rae like seh unu artist dnt dweet to. donia ah one ah du buggest leach ina dhall n biggest hypocrite to. mi lose offa dat fool but mi rate him still

  • Billy Slaughter(J.O.P) says: November 10th, 2011 at 10:52 pm

    right yah now yu can seh weh eva yu feel fi seh .. cah didi deh pon tour and teacha deh a jail ..j.o.p nuh want ratings from badmind.. straight like dat!!

  • keke says: November 10th, 2011 at 10:55 pm

    cv dj500 playin ting dem tun up on live stream it a shaaaaaattttttt

  • keke says: November 10th, 2011 at 10:57 pm

    dnt seh dat cuz if dem call donia name pon murder tomorrow u nah go chat so tough….. @billy

  • MrGaza17 says: November 11th, 2011 at 12:00 am

    yute didi can guh pon any tour him want but him wi neva reach addi n vado heights cah him not original like dem. him dnt av wat it takes. didi ah one ah dem artist weh fulla talent but juss cyah buss properly cah suppm juss nah connect wit di fans dem. unu gwaan laff affa kartel we aguh see how tings play out ina di future

  • NEXTAZY (J.O.P) says: November 11th, 2011 at 9:50 am

    @MRGAZA WAH KINA TING DAT YOUT.. YOU JUST SEH THE PREVIEW NAH PLAY HOW YOU A CALL SEH A RECYCLE LYRICS AND YOU CANT EVEN HEAR DI TING. A DI RIDDIM NAME 630 NOT DI SONG

  • Billy Slaughter(J.O.P) says: November 11th, 2011 at 11:21 am

    youte 1. di back and forth war played a big part inna vado and fagtel career .2.corey made kartel start sing like vado cah moretime u haffi slow down cah u affi ave chorus weh everybody can sing too .. and dats y right yah now corey mek didi do di same ting anno kartel him a follow .corey di real business man mek didi know more time di affi sing along wid di songs fi connect sedway ..3.kartel sell him soul and seek nuff attention while gullygaad never seek none..4 how yu mean donia nuh original … who him a follow? and if u seh a kartel him a follow yu bias nuh fuk cah didi have him owna style a tru di man slow down dem a seh a kartel him follow … look pon di rap game bet seh u ago prefer jayz song dem than busta rhymes cah busta rhymes rap to fass.. bet nuff a di gyal dem love off him song weh dem can sing too

  • Billy Slaughter(J.O.P) says: November 11th, 2011 at 11:30 am

    @keke a mi deejay … but if him did turn out guilty den him fi do d time like buju or bleacha

  • keke says: November 11th, 2011 at 11:37 am

    ok i got u

  • Don Don says: November 11th, 2011 at 1:31 pm

    yo mi nuh care a j.o.p the thing dey…how jamaicans a burn fags but still rate a man like kartel…am not sayin he a fag but he movin like one

  • War Monger says: November 11th, 2011 at 6:28 pm

    ignorant1… Always Ah Hate Pan DanceHall Music… Suck Yuh Madda Batty Bwoy

  • spanishtownjop says: November 11th, 2011 at 7:46 pm

    yes papa another hit..ah the takeover day by day is a makeover..watch nuh!! yuh c dat now!!!!!!

  • MrGaza17 says: November 12th, 2011 at 2:14 pm

    @nextazy mi nah guh diss yuh cah yuh approach i pon ah decent level but mi guh pon utube n hear it n him seh 6:30 ina it agen. and him teef dat line from sum soca man.

    @billy yuh ah get di ting wrong. yes kartel tek up di singing ting after vado buss big wit it. wat yuh affi menba is dat kartel neva diss vado fi singj enuh. addi neva yet try fi style him about no singing bizness so dats yy mi nuh av problem wit addi turning singj. but didi dida diss addi wen him dida singjay and now him waan tek it up. dat mek him look like hypocrite str88 and no man cyah tell mi seh ah lie dat. and yah talk bout more time yuh affi slow dwn suh pplz can sing along. suh didi neva did recognize dat until him dun diss addi bout it?? di man mek himself look like fool n yes him folla addi all di time. and 4 di record, mi hate jayz to rass. busta rymes ah di boss yute. mi love off dat fast shit wen di artist dem aguh crazy pon di track. yy yuh tink mi rate donia so much??? 90% of di time mi can undastand didi suh dats no problem to me.

  • Billy Slaughter(J.O.P) says: November 12th, 2011 at 2:39 pm

    me see weh yah seh but a man is just a man …. nuff song kartel did weh him a bun out bleaching and guh round and dweet sedway

  • MrGaza17 says: November 12th, 2011 at 11:35 pm

    ok so kartel is ah big fukin ediot fi dat. mi can admit dat anyday. ah nuff fukry addi keep all di time and hima big hypocrite to. dats yy mi cyah stop rate donia bcaz mi call him hypocrite. if mi did stop rate him, den mi wudda be ah hypocrite myself cah addi ah hypocrite sameway but mi still rate him. suh mi affi continue rate did even if him mek himself look like hypocrite. mi jussa talk di tings

  • GULLY STAR says: November 15th, 2011 at 5:47 pm

    J.O.P the best right fucking now